Nejčtenější v danném dni? Historie článků

srpen 2019
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt18152229
29162330
So310172431
Ne4111825 
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server politicke-listy.cz na články o politice 1.850x, což odpovídá cca 96.530-ti odkázaným článkům ročně.

Inzerce

  • Pořiďte si ready made společnost a podnikejte ihned s Pbo.cz

  • Pokud chcete ušetřit za povinné ručení, doporučujeme Vám iPojisteni.cz.

Nejčtenější za 24 hodin na serveru stravník.cz

více na stravník.cz
STEM: Hodnocení vztahu českých občanů k vybraným zemím Evropy a světa
Češi mají velmi pozitivní vztah ke Slovensku a Rakousku (87 %, respektive 78 % pozitivních hodnocení). Nadpoloviční většina Čechů vnímá pozitivně i další země střední, jižní a severní Evropy.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 12.8.2019 v 11:35, prečteno: 5x

nejlepší články ze dne: 12. 08. 2019

Související články

STEM: Vztah českých občanů k vybraným zemím Evropy a světa
Informace výzkumu STEM Trendy 12/2017, vydáno dne 17. 1. 2018
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 17.1.2018 v 12:35, zobrazit podobné
STEM: Hodnocení stavu životního prostředí v ČR podle názoru české veřejnosti
Nadpoloviční většina českých občanů (57 %) hodnotí stav životního prostředí u nás jako dobrý. Z časové řady výzkumů STEM vyplývá, že v roce 1997 jasně převažoval názor, že životní prostředí v naší zemi není dobré (jen 13 % pozitivních hodnocení).
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 15.1.2019 v 11:35, zobrazit podobné
STEM: V hodnocení vztahů mezi Českou republikou a Německem jsou Němci výrazně zdrženlivější
Hodnocení česko-německých vztahů českou a německou veřejností:
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 2.2.2017 v 10:35, zobrazit podobné
STEM: Hodnocení příjmů vlastní domácnosti je výrazně lepší než v minulosti
V datech z průzkumů STEM bylo od roku 2014 patrné zlepšování pohledu českých občanů na finanční situaci domácnosti. Aktuální průzkum potvrzuje výsledky z roku 2016. Dále se však zlepšuje hodnocení hospodaření vlastní domácnosti, podíl pozitivních odpovědí je aktuálně na historickém maximu v dlouhodobé časové řadě od roku 1990. Mírně nadpoloviční většina (53 %) občanů tedy uvádí, že vycházejí s příjmem domácnosti bez větších obtíží, přičemž nejčastější odpovědí je „vycházíme spíše snadno“ (41 %).
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 16.3.2018 v 11:35, zobrazit podobné
STEM: Hodnocení českého soudnictví
Mírně nadpoloviční většina českých občanů (53 %) je nespokojena s úrovní práce českých soudů a státních zastupitelství. Třetina lidí by přivítala radikální reformu soudního systému v naší zemi. Většina občanů (63 %) takovou reformu sice odmítá, ale přesto se domnívá, že je třeba pracovat na zlepšení fungování justice.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 29.7.2019 v 10:35, zobrazit podobné
Jiří Paroubek: O vztazích Čechů s některými zeměmi
V první polovině prosince uskutečnila agentura pro výzkum veřejného mínění CVVM průzkum, věnovaný vztahům českých občanů k vybraným okolním a dalším zemím. Celkem bez překvapení je to, že 92 % lidí v průzkumu odpovědělo (po odpočtu 3 % respondentů s negativní odpovědí), že máme se Slovenskem velmi dobré či dobré vztahy.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 10.1.2019 v 22:35, zobrazit podobné
STEM: Hodnocení ČNB českou veřejností
Ve dnech 1. – 8. 2. 2018 STEM provedl pro Českou národní banku průzkum veřejného mínění, který se zaměřil na názory občanů na ČNB. Reprezentativní soubor obyvatel ČR starších 18 let byl na základě kvótního výběru zkoumán kombinací technik PAPI a CAPI. V osobních rozhovorech bylo dotázáno 1028 osob starších 18 let.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 14.5.2018 v 10:35, zobrazit podobné
STEM: Hodnocení českých poslanců v Evropském parlamentu
Politici působící v Evropském parlamentu jsou českou veřejností velmi málo známí. Vyšší míra znalosti je podle říjnového výzkumu STEM charakteristická spíše pro osobnosti, které jsou (nebo byly) aktivní i na domácí politické scéně.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 17.1.2019 v 10:35, zobrazit podobné
Tři miliardy dolarů slíbila Čína zemím střední a východní Evropy
Čína poskytne zemím střední a východní Evropy na rozvojové a investiční projekty více než tři miliardy USD (téměř 64 miliard Kč). Investice má podpořit spolupráci Číny s regionem. Uvedl to dnes čínský premiér Li Kche-čchiang na zasedání zemí střední a východní Evropy a Číny v Budapešti.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 27.11.2017 v 19:35, zobrazit podobné
Na Letné se bojovalo za justici. Ale teď vyšel průzkum, co si o ní myslí zbytek národa...
Mírně nadpoloviční většina českých občanů (53 %) je nespokojena s úrovní práce českých soudů a státních zastupitelství. Třetina lidí by přivítala radikální reformu soudního systému v naší zemi. Většina občanů (63 %) takovou reformu sice odmítá, ale přesto se domnívá, že je třeba pracovat na zlepšení fungování justice. Tyto výsledky přinesl průzkum agentury STEM.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 29.7.2019 v 17:35, zobrazit podobné
TOPlist