Jsou redaktoři ČT hodnoceni za chválení EU? Poslanec se dostal k číslům
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 28.2.2021 v 12:35, prečteno: 4x

nejlepší články ze dne: 28. 02. 2021

Související články

Poslanec ANO sleduje křik kolem „čapáku“: Redaktoři ČT už se ani nesnaží přetvařovat
Poslanec za hnutí ANO Milan Feranec napsal na svůj facebookový profil pár poznámek k návrhu státního zástupce na zastavení kauzy Čapí hnízdo.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 6.9.2019 v 22:35, zobrazit podobné
Komárek: Vím, že redaktoři ČT směřují k pravici a nejvíce k TOP 09. Jsou strašně nafoukaní. Na Kavčích horách jsou někteří placeni dvakrát, mají na to trik
ROZHOVOR „Někteří redaktoři – a pana Wollnera nebudu jmenovat – jsou neuvěřitelně nafoukaní a nepovažují se za redaktory – tedy zrcadla toho, co se děje – nýbrž za tvůrce toho, co se děje. Čili oni si myslí, že jejich sympatie a antipatie nejsou jejich osobní, nýbrž objektivní. Proto se je vůbec nesnaží skrývat,“ říká v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz věnovaném hlavně ČT bývalý poslanec (vedl volební, tedy mediální výbor Sněmovny) a redaktor Martin Komárek. „Mám dojem, že si poměrně dost lidí uvědomuje, že Česká televize není to hladké zrcadlo, ve kterém se odráží realita. Ale že je – sice mírně, ale přece – pokřiveno,“ dodává s tím, že ale žádné médium není dnes úplně objektivní.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 14.3.2018 v 12:35, zobrazit podobné
Neomarxističtí liberálové pohrdají lidmi. A redaktoři ČT také. Promlouvá poslanec, který zblízka poznal oboje
PŮLNOČNÍ ROZHOVOR „Macron je velmi slabá a nejistě působící osobnost. Marine Le Penová osobnost je,“ říká poslanec Zdeněk Soukup s tím, že přesto se bojí, že v prezidentských volbách ve Francii zvítězí nakonec Macron. Prozradil, v čem vidí podobnost ohledně Le Penové a Andreje Babiše. Promluvil i o České televizi. „Nepokládám hlavně zpravodajství a publicistiku v ČT za objektivní a vyvážené. Naše veřejnoprávní televize se ještě nevymanila z událostí přelomu let 2000 a 2001, kdy redaktoři a někteří lidé z umělecké sféry okupovali zpravodajský velín v přesvědčení, že ČT patří jim,“ říká Zdeněk Soukup.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 30.4.2017 v 06:35, zobrazit podobné
Redaktoří z rozhlasu podepisují dopis na podporu Janka Kroupy. Přidali útok na ředitele Zavorala
Redaktoři Českého rozhlasu se zastali svého kolegy Janka Kroupy. Tomu ředitel ČRo René Zavoral vyčinil za údajně neobjektivní reportáž o společnosti Agrofert, momentálně odložené ve svěřenském fondu předsedy vlády Andreje Babiše (ANO). Redaktoři rozhlasu se však Zavoralovi postavili na odpor. V otevřeném dopise.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 1.2.2018 v 19:35, zobrazit podobné
Vystrčil (ODS): Všední dny
Je zvykem, že na přelomu roku jsou různým způsobem oceňováni nebo vyzdvihováni a chváleni zejména Ti, kteří díky svému úspěchu, odvážnému činu nebo třeba nezištné pomoci druhému něčeho významného dosáhli, něco významného vytvořili nebo na sebe jinak upozornili či vynikli.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 31.1.2018 v 11:35, zobrazit podobné
STEM: V hodnocení vztahů mezi Českou republikou a Německem jsou Němci výrazně zdrženlivější
Hodnocení česko-německých vztahů českou a německou veřejností:
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 2.2.2017 v 10:35, zobrazit podobné
Kalousek dostal poslední hřebíček do své politické rakve. Obeznámený poslanec odkryl jeho zoufalý pokus o záchranu
Kalouskova TOP 09 končí, věří nezařazený poslanec Milan Šarapatka, který se dostal do sněmovny na kandidátce hnutí Úsvit Tomia Okamury. Poté, co se Okamurův klub rozpadl, je Šarapatka nezařazeným poslancem. Se svou zkušeností soudí, že TOP 09 už nevstane z popela jako bájný fénix. Posledním hřebíčkem do rakve má být ta okolnost, že se nerozpadla současná koaliční vláda.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 22.5.2017 v 16:35, zobrazit podobné
Oldřich Fischer: Dva poslanci jsou třeba i pětikoalice
Jestliže nějaký poslanec přejde do jiné strany, potom se lze nadíti, že dostal slíbeno lepší postavení finanční a očekává se od něj, že bude vyzrazovat tajemství své původní strany. Nebo ho vyslala původní jeho strana, aby přinášel informace z konkurenční strany? V podstatě double (dabl) agent. (Proleze-li takový poslanec strany tři, pak je to vlastně tripl agent)?
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 26.5.2017 v 08:35, zobrazit podobné
SANEP: Premiéra Andreje Babiše protesty prozatím posilují
Ukázalo to červnové hodnocení členů vlády spol. SANEP. Druhé nejlepší hodnocení získala nová ministryně spravedlnosti Marie Benešová, proti níž jsou rovněž namířené demonstrace.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 27.6.2019 v 17:35, zobrazit podobné
TOPlist