Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2019
Po 29162330
Út 3101724 
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server politicke-listy.cz na články o politice 4.626x, což odpovídá cca 241.378-ti odkázaným článkům ročně.

Inzerce

  • Pořiďte si ready made společnost a podnikejte ihned s Pbo.cz

  • Pokud chcete ušetřit za povinné ručení, doporučujeme Vám iPojisteni.cz.
Úřad pro ochranu osobních údajů: Evropská ochrana osobních údajů má globální potenciál
Předsedkyně Úřadu pro ochranu osobních údajů Ivana Janů vystoupila ve středu na jubilejním 20. ročníku prestižní mezinárodní konference o informační bezpečnosti IS2.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 2.6.2019 v 09:35, prečteno: 5x

nejlepší články ze dne: 02. 06. 2019

Související články

Úřad pro ochranu osobních údajů: GDPR – posílení ochrany osobních údajů je tu
Pátečním dnem vstupuje v účinnost obecné nařízení o ochraně osobních údajů známé také pod zkratkou GDPR. Nařízení přináší lepší a efektivnější ochranu osobních údajů občanů v celém prostoru EU. Na jeho plnění bude v České republice dohlížet Úřad pro ochranu osobních údajů, který zároveň v této oblasti neustále rozšiřuje svoji informační aktivitu pro veřejnost.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 26.5.2018 v 16:35, zobrazit podobné
Úřad pro ochranu osobních údajů prověřuje další možné úniky osobních údajů
Úřad pro ochranu osobních údajů prověřuje v polovině srpna další případy, ve kterých mohlo dojít k úniku osobních dat významného počtu lidí.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 21.8.2018 v 13:34, zobrazit podobné
Úřad pro ochranu osobních údajů prověřuje podezření na větší úniky osobních údajů
Úřad pro ochranu osobních údajů aktuálně prověřuje několik případů úniků dat, které se týkají většího počtu osob.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 4.8.2018 v 21:35, zobrazit podobné
Úřad pro ochranu osobních údajů k návrhu zákona o zpracování osobních údajů
Ministerstvo vnitra zveřejnilo v druhé polovině srpna návrhy zákona o zpracování osobních údajů a doprovodného zákona. Ty mají nahradit stávající zákon o ochraně osobních údajů.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 2.9.2017 v 16:35, zobrazit podobné
Úřad pro ochranu osobních údajů vytvořil seznam operací zpracování k DPIA
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) zavádí pro správce novou povinnost spočívající v nutnosti provádět posouzení vlivu na ochranu osobních údajů (DPIA).
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 8.2.2018 v 09:35, zobrazit podobné
Úřad na ochranu osobních údajů: GDPR přináší podle Evropské komise výsledky, práce však musí pokračovat
Většina členských států už zavedla nezbytný právní rámec napomáhající prosazování pravidel na ochranu osobních údajů. Podniky rozvíjejí kulturu dodržování předpisů. Občané si stále více uvědomují svá práva. Pokračuje sbližování směřující k přísnějším normám pro ochranu osobních údajů na mezinárodní úrovni. To jsou, podle vyjádření Evropské komise (EK), hlavní dosavadní přínosy obecného nařízení pro ochranu osobních údajů.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 27.7.2019 v 20:35, zobrazit podobné
Úřad pro ochranu osobních údajů: Formuláře pro stížnosti na fungování štítu soukromí
Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) zveřejnil na svém webu jednotné formuláře pro stížnosti na zpracování osobních údajů americkými společnostmi zapojenými do programu štít soukromí („Privacy Shield“).
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 11.9.2017 v 12:35, zobrazit podobné
ÚOOÚ: První schůze Evropského sboru pro ochranu osobních údajů
Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejňuje neoficiální překlad tiskové zprávy Evropského sboru pro ochranu osobních údajů u příležitosti jeho první schůze, která se uskutečnila 25. května 2018. Instituce přímo pokračuje v činnosti Pracovní skupiny WP29.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 31.5.2018 v 12:35, zobrazit podobné
Úřad pro ochranu osobních údajů ke kontrole EET
Úřad pro ochranu osobních údajů vydává následující tiskovou informaci v souvislosti s elektronickou evidencí tržeb (EET).
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 17.10.2017 v 14:35, zobrazit podobné
Úřad pro ochranu osobních údajů k vydávání osvědčení o ochraně osobních údajů podle GDPR
Sdělení Úřadu pro ochranu osobních údajů o postupu při vydávání osvědčení o ochraně osobních údajů podle Obecného nařízení (GDPR)
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 15.6.2017 v 20:35, zobrazit podobné
TOPlist