Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server politicke-listy.cz na články o politice 4.480x, což odpovídá cca 233.760-ti odkázaným článkům ročně.

Inzerce

  • Pořiďte si ready made společnost a podnikejte ihned s Pbo.cz

  • Pokud chcete ušetřit za povinné ručení, doporučujeme Vám iPojisteni.cz.
Hodnocení rozhodnutí ČSSD: Legitimní, státotvorné i laciné
ČSSD podle předsedy občanských demokratů Petra Fialy prodává jednáními o vládní spolupráci s hnutím ANO a komunisty zemi za příliš nízkou cenu. Mluvčí Hradu Jiří Ovčáček označil podvečerní rozhodnutí vedení sociálních demokratů obnovit rozhovory o vládě s hnutím ANO Andreje Babiše za státotvorné. Předseda TOP 09 Jiří Pospíšil má postup socialistů za legitimní rozhodnutí, varuje ale, že Babiš proti ČSSD využije ve Sněmovně fungující hlasovací koalici s KSČM a SPD.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 20.4.2018 v 20:35, prečteno: 3x

nejlepší články ze dne: 20. 04. 2018

Související články

Konečně má Česko legitimní vládu
Přestože mi vadí trestně stíhaný premiér a vliv komunistů na řízení země, přes veškerý despekt k programu vlády a odbornosti ministrů, vláda Hnutí ANO a ČSSD s podporou KSČM je zcela legitimní. 
zdroj: blog.idnes.cz, přidáno 12.7.2018 v 13:40, zobrazit podobné
Jurečka (KDU-ČSL): Je na čase začít jednat státotvorně
Vyjádření k ukončení vyjednávání hnutí ANO s ČSSD
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 6.4.2018 v 22:35, zobrazit podobné
MŠMT: Podporu z OP VVV získá 5 koncepčních projektů VOŠ
Řídicí orgán Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání dokončil hodnocení žádostí o podporu z výzvy Vyšší odborné školy. Pro 5 projektů, které hodnocení úspěšně absolvovaly, se již připravují rozhodnutí o poskytnutí dotace.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 26.1.2018 v 13:35, zobrazit podobné
Vzkaz občanů novému parlamentu: Demokracie volbami nekončí, ale začíná
Respektujeme výsledek voleb jako vyjádření většiny voličů v naší zemi a považujeme vás za legitimní zástupce našeho obyvatelstva, a to i přesto, jakými metodami mnoho z vás dosáhlo svého zvolení. Bylo to legitimní.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 31.10.2017 v 14:35, zobrazit podobné
Poslankyně ČSSD Váhalová: To, že nás Rusko napadne, je poplašná zpráva. Debata o referendu k členství v EU je legitimní. Imigranti nemají ochotu respektovat naše zákony
ROZHOVOR Poslankyně ČSSD Dana Váhalová uvedla, že se nedomnívá, že Rusko napadne pobaltské země, kterým Sovětský svaz v 90. letech umožnil stát se nezávislými státy. „Pokud vystoupí z EU Velká Británie, bude na místě diskuse o referendu členství ČR v EU a bude legitimní,“ řekla poslankyně. Regionální volby ve Francii i prezidentské volby v Rakousku ukázaly, že občané odmítají dosavadní neomezenou vítací politiku EU.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 2.6.2016 v 21:35, zobrazit podobné
MŠMT: První projekty implementující krajské akční plány prošly úspěšně hodnocením
V průběžné výzvě s názvem Implementace krajských akčních plánů I probíhá hodnocení dosud předložených žádostí o podporu z Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání. První projekty již hodnocení úspěšně absolvovaly a připravují se pro ně rozhodnutí o poskytnutí dotace.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 10.1.2018 v 07:35, zobrazit podobné
Jiří Pehe, aniž to tuší, uznal odtržení Krymu. Jan Schneider tleská
Analytik Jan Schneider zatleskal Jiřímu Pehemu. Tento politolog prý na příkladu Katalánska ukázal, že bylo legitimní odtržení Krymu od Ukrajiny a stejně tak bude legitimní v Česku hlasovat o členství České republiky v NATO.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 8.10.2017 v 12:35, zobrazit podobné
Bělobrádek (KDU-ČSL): Vysoké školy budou mít dost času se připravit na nový způsob hodnocení výzkumných organizací
Nové zásady hodnocení výzkumných organizací od roku 2017, které přinesou velké změny stávajícího systému, schválila vláda na svém zasedání ve středu 8. února. Metodiku hodnocení výzkumných organizací a hodnocení programů účelové podpory výzkumu, vývoje a inovací předložil místopředseda vlády Pavel Bělobrádek.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 8.2.2017 v 15:35, zobrazit podobné
Vaše Věc: Spokojenost se Sobotkovou vládou rapidně klesá
Centrum pro výzkum veřejného mínění se ve svém průzkumu zaměřilo na oblast hodnocení vlády B. Sobotky. Průzkum týkající se hodnocení vlády provádí CVVM pravidelně jednou za rok, a z toho letošního vyplývá, že si vláda B. Sobotky v hodnocení oproti loňskému roku pohoršila, a její hodnocení v očích občanů od zahájení činnosti této vlády stále klesá ve všech zkoumaných aspektech.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 11.3.2017 v 19:35, zobrazit podobné
Zeman se projevuje jako státník, k islamizaci má statečný postoj, vzkazuje filozof. Říkat, že se prezident chová jako populista a agent Moskvy, jsou laciné hlouposti. A Trump...
ROZHOVOR Podle klasického filosofa Jiřího Fuchse, který napsal knihu „Milosrdenství? Bez rozumu? Rozhovor o migrační krizi“, je možné mít k prezidentu Zemanovi celou řadu výhrad, ale v tom politicky nejdůležitějším bodě, ve vztahu k islamizaci, se projevuje jako státník. Říkat, že se v něm chová jako populista či agent Moskvy, jsou laciné, tendenční hlouposti.
zdroj: parlamentnilisty.cz, přidáno 21.10.2016 v 10:35, zobrazit podobné
TOPlist